VISSZAJELZÉSEK

RÓLUNK, A MUNKÁNKRÓL, A KLIENSEINK SZEMÉLYES FEJLŐDÉSÉRŐL

👤 KRISZTINA: “Kotelezoen felirnam mindenkinek, egeszseges embereknek is szuksege van erre, hogy fenntartsak az egeszseguket! Ebben a mai vilagban meg jobban felertekelodik a lelek gondozas szerepe! Jo szivvel ajanlom mindenkinek! Nekunk ELETMENTO volt!

👤 BELLA: “Nekem nagyon sokat adott az önismeret fejlesztésében! Terapeutám segített rávilágítani azokra a problémákra amiket hosszú éveken át nem akartam és nem is tudtam egyedül megoldani. 
Már pár alkalom után sokkal jobban éreztem magam, emelett éreztem a változást is. 
Tanácsadás során sokkal könnyebben veszem az élet adta akadályokat!

👤 ZSOLTI: “Sok hasznos beszelgetest folytattunk es segitett megkeresni a problema forrasat, es lenyugodni is segitett sokat!

👤 RÈZI: “Megtalàltam magam. Megláttam magam a tükörben. Elkezdtem gondolkodni hogyan tovább.

👤KRISZTINA:Ezt nem lehet szavakban osszefoglalni. Amikor mindennap harcban vagy magaddal a gyerekeddel is aki meg csak par eves es egy borzaszto anyanak erzed magadat es foggalmad sincsen miert is viselkedsz ahogy viselkedsz. Csak erzed hogy te nem igy akarsz viselkedni de nem tudod hogyan juss el oda hogy harmonikusan es meghitten legy a kis gyermekeddel az otthonodban. Sokaig hezitaltam mert nem a legjobb anyagi korulemnyek kozott eltunk/ elunk vagy inkabb ugy mondom tehettem volna azt a penzt mashova is mert lett volna hova .! De ! Viszont amit “kapsz” egy sikeres kozos terapia alatt vagy utan , a valtozas amit magadnak is koszonhetsz (ami bizony fajdalmas felismeresek altal latsz meg neha nem konnyu) anyagilag felbecsulhetetlen. Egy teljesen uj elet , uj felfogasod lesz , uj szemlelet , uj embereket vonzol , meg ujulsz te sajat magad is . Egy jo terapiaval egy beidegzodott rossz csaladi mintat tudsz letenni amit te mar nem adsz “oroksegul” a gyermeikednek. Ez felbecsulhetetlen!!! Koszonom Kinga 🙂

👤 GABE: Dolgok, amikkel éveken át küszködtem, új perspektívába kerültek, és így olyan aspektusait ismertem fel a traumámnak, amikre korábban sosem gondoltam volna. Olyan érzés, mintha azok után, hogy éveken át sikertelenül küszködtem üres kézzel, most megtaláltam volna a megfelelő szerszámokat, hogy igazán munkához láthassak. Persze, ezzel nem lesz egy csapásra vége a problémáknak, és még a megfelelő szerszámokkal is lassú lehet a haladás, de megéri. 
Nekem éveket kell behoznom, hogy azzá az emberré válhassak, aki lehettem volna és lenni is szeretnék. Természetes, hogy ez nem fog egy éjszaka, de még csak néhány hónap alatt sem megtörténni, és ez rendben van. Haladok hétről hétre, még akkor is, ha néha ezt nehéz látni és úgy kell emlékeztetnem magam, hogy csak akkor nem fogok eljutni sehová, ha nem is próbálkozom. Már most sokkal előrébb tartok, mint néhány hónappal ezelőtt, és ki tudja, még néhány hónap múlva hol leszek. A magam részéről alig várom, hogy megtudjam 🙂
Ezt tudom mondani mindenkinek, aki azon gondolkozik, belevágjon-e. Vannak dolgok, amik megérik ezt az erőfeszítést, nem számít, milyen távolinak tűnik a cél és milyen göcsörtös az út. Lehet, hogy nem lesz gyors, lehet, hogy nem lesz egyszerű, de biztos, hogy nem lesz lehetetlen.

👤 KIT: “Azt tanácsolom hogy kitartóan és logikusan gondolkodjon, ne adja fel és legyen nyitottabb. “

👤 K: “Laci humora és kedvessége megfelelô rálátással és szókimondással számomra nagyon sokat segített. Természetesen a saját részrôl elkerülhetetlen elkötekezôdés fontossága befolyásolja a terápia sikerességét is. Én nagyra értékelem, ha valaki egyenesen és ôszintén kommunikál velem és rávilágít a dolgokra akikkel érdemes foglalkozni, ismétlôdô mintáimra, ami már nem szolgál, amit érdemes letennem! A munkát nyilván nem végezheti el más helyettem, viszont az útra lépésben rengeteg segített! Nagyon felszabadult légkörben, jó hangulatban öröm az önmunka is (még, ha nehéz témákról is van szó)☺️”

👤 NEVERMIND: “Most már érdekes. Az elején borzasztó nehéz volt szembe nézni az egésszel de az idő múlásával egyre könnyebb lett. Megéri kipróbálni.”

👤 LOLA: “Sokkal tudatosabban allok a mindennapi problemakhoz. Vannak szemelyiseggel kapcsolatos szokasok amiket nem biztos hogy meg tudok valtoztatni de mar fel tudok keszulni rajuk illetve kesziteni a partnerem hogy mit varhat esetleg mi a teendo. En is es o is mit tudunk tenni adott helyzetben. Onismeretet karrier szempontjabol is csak ajanlani tudom. Amikor egy interjun megkernek, hogy mondjam el az erossegeim/gyengesegeim sokkal melyebb valaszt tudok adni ami rendkivul pozitivan csapodik le az interjuztatokban”

👤 ANNA KLAJNERT: “A szakkember kedves volt és figyelmes.
Az en problém az volt hogy nehezebben nyilok meg férfi előtt, így egy érzékwny témánál feszéjezve éreztem magam, bár tudtam hogy a jövőben pozitív fejlődésemre lesz, de nagyon szégyellős vagyok…”

👤 MIRYAM: “Teljesen másként gondolkodom a terápia óta. Úgy látok rá az életemre , ahogyan eddig soha, vagy magam előtt is titkoltam..Mintha újjá születne az ember egy kicsit, kapna egy új lehetőséget. Bátorság, mindig a kezdet nehéz! Ha belevágsz, a levegőt fogja jelenteni , ami nélkül nem lehet élni!”

👤 ZSANETT: “Nekem nagyon sokat segített, szerintem mindenkinek szüksége lenne rá! Ha az ember úgy érzi, hogy problémája van, szerintem egyből cselekedni kell, nem szabad szégyelni, halogatni, hanem szépen fel kell vállalni. Ha akkor nem kereslek fel titeket még mai napig a betegségemmel küzdenék, de a tanácsadások során nagyon sok mindenen változtattam és nagyon sok lelki fájdalmamat kibeszéltem magamból, ami miatt megkönnyebbültem és teljesen más irányt vett az életem. Hálasan köszönök mindent ☺️”

👤 ANNA: “Az önismereten tavaly február óta dolgozunk és abban segít, segített, hogy hogyan láthatok rá egyszerűbben önmagamra, rengeteget tanultam magamról és ez máig folyamatos fejlődés, izgalmas út és rengeteg újat fedeztem/fedezek fel mind magammal, mind az élettel kapcsolatban, annak minden területén. 
Egyfajta “megingathatatlan énség” 🙂 amit tapasztalok, és napról napra fokozatosan fejlődik, hisz folyamatos munkát kíván, viszont egy adott témát már inkább látok kihívásnak mintsem akadálynak, vagy legyőzhetetlen problémának, mint azelőtt. Csak javasolni tudom az önismeretben való elmélyülést, mert ha néha ijesztőnek tűnik is és sok munkát, kitartást, erőt kíván, egyben egy nagyon izgalmas utazás is. Ha erről újból döntenem kellene, ma is így döntenék. Köszönöm 😊”

👤 NAP SUGÁR: “Megerősítés vagy megcáfolás – de mindenképpen egy érzelmileg semleges visszacsatolás, ami oly sokszor hiányzik. Nekem ez biztonságot és kapaszkodót nyújt a gyereknevelés rögös útján.
Én mindenkinek nagyon javaslom, mert a gyereknevelés sem megy az önismeret boncolgatása nélkül. Emellett a mindennapokban használható tippeket kapok, amelyek segítenek kimozdítani a mély- vagy holtpontról.”

👤 ANNAMARI: “Kitudtam beszélni magamból azt ami bántott vagy fájt. Megnyugtatott. Másnap másképpen láttam a dolgokat.”

👤 MÓZIKA: “Mindenféleképpen ajánlom mindenkinek… Éreztem, hogy “gond” van… De, hogy én tevőlegesen mennyire vagyok “hunyó” az adott helyzetben, azt valahogy nem éreztem… Nem is minden esetben a pszichológus mondja ki, hogy mi is van velem I’ll a szituációval… Sokkal inkább magamtól jövök rá, mondok ki dolgokat, magamról is… Jobban tudok figyelni, koncentrálni magamra I’ll a körülöttem élőkre… Tehát : dee, fontos, jó… Haladok.”

👤 ERIKA: “Ajálom mindenkinek én nem bántam meg és nagyon sokat segített”

👤 RENDMÁNIÁS: “A 13 éves lányom fordult hozzám azzal, h szeretné pszichológus segítségét kérni, m vannak olyan dolgok, amiről velünk nem szeretne beszélni. 3 hónapja találkozik rendszeresen a virtuális térben Lászlóval, akinek már most hálásak vagyunk m jelentős változásokat észleltünk gyermekünk viselkedésében.
Én m laikus azt javaslom, ne várjunk sokáig. Ha problémát észlelünk magunkon v szeretteinken, forduljunk szakemberhez. Inkább előbb, m túl későn.”

👤 Picilàny: “Nekem sikerült visszatalàlnom magamhoz vagy is inkàbb sikerült egy sokkal jobb és okosabb Személyt megtalàlnom Önmagaban! Megtanultam hogy segítséget kérni nem szégyen épp az ellenkezője Segítséget kérni a legnagyobb Bàtorsàgra vall! Én csak annyit tudok tanàcsolni mindenkinek, Merj segítséget kérni és ne félj Önmagadat megismerni ! Tapasztalatbòl mondom Merj Segítséget kérni és merj Magadròl Beszélni! Én kértem Segítséget és meg is Kaptam ! Csak ajánlani tudom mert mióta a tanàcsadàsra jàrok Sokkal Sokkal jobban vagyok😊😃”

👤 Anita Thomalla: “Nagyon sok segítséget kaptam, nem csak Önismereti, hanem az emberi határok megtartásával kapcsolatosan. Nem csak saját magam felé, hanem felnyitotta a szememet a ráismerés, hogy az embereknek ugyan úgy vannak határai mint nekem és ,hogy mennyire törékeny dolog ez. Határozottan néha csak 2 jó szóra van szükségünk mi embereknek a megfelelő helyen és időben amikor fogékonyak vagyunk rá ég, szakember által, hogy akár az egész életünket egy pozitív, szebb, magabiztosabb irányba terelhessük! Ne feledjétek, minden rajtatok múlik menni életét akartok/szeretnétek élni! Ne félj se kérdezni, se pedig változtatni. Az élet nagyon szép tud lenni! Engem nagyon kevesen tudnak irányítani, sajnos mégkevesebben segíteni ezáltal ha gondjaim vannak mindìg nagy gondokkal küzdök. Kingának sikerült, bárkit teljes szívvel és biztonsággal bízok rá! Csodás Anya, Pár és Tberapeuta! Köszönjük Kinga ,hogy vagy és idődet szánod a Honfitársainknak.”

👤 Gizella: “Vágjanak bele.!! Mert a kis problémáról tudunk nagyot csinálni (emberi tulajdonság) s abba beletemetkezni sőtt bele betegedni fizikai formában is. Szakszerű segítséggel pedig vissza talalhatunk saját magunkhoz, s végül rávezetnek hogy a problémát ha nem is teljesen megoldani de nagyon sokat lehet rajta mérsékelni. Sőtt talán megtanulhato vele eggyütt élni. S ha az egész probléma megoldhato akkor a fizikai betegség is elmarad. Ne habozzon senki kérjen segítséget még akkor is ha feleslegesnek ítéli mert a beszélgetés közben jön rá az ember hogy csak segít neki ha valakivel (ismeretlennek) beszélhet a problémájáról. Nekem megnyugvást adott hogy bármi történt is a célom elérhető s szükség van a segítségemre a családomban és igen is fontos vagyok.”

👤 Maya: “Nekem segített megszabni a határokat önmagam és a környezet között. Kaptam egy újrakalibrálást amivel így jobban “működök”, így hatékonyabban oldok meg nehezebb szifuációkat. Hasznosabb tagja vagyok a környezetemnek.”

👤 póni: “Visszaesö pánikbetegségem miatt folytattuk a tanács adást. Nekem pár alkalom után mindig sikerült felülkerekedni a betegségen, nagyon elégedett voltam/vagyok a foglalkozásokkal. Már fél éve vagy több, hogy tünetmentesnek mondhatom magam! 🙂” 

👤 Napraforgo: “Kinga és Laci segítségével (családi és egyéni terápiára is jártunk/járunk) rájöttem arra, amire számtalan könyv és tanulmány elolvasása után sem. A pszichológus nem oldja meg a problémád, viszont segítségével meglátod a fát az erdőben :-). Rájöttem, milyen hibás, hozott mintákat cipelek és hogyan léphetek túl ezeken, kimondtam olyan dolgokat, amit korábban nem mertem, ma már nem csak kimondom, hanem el is fogadom.”

👤 PRINCY: “Ne félj elkezdeni, mert segítséget kérni nem szégyen! Bárki bármit is mond!”

👤 FŐNIX: “Nekem az önismereti tanácsadás segít az érzelmek megértésében,feldolgozásában… szerintem kell ismernünk önmagunkat ahhoz,hogy megértsük az érzéseinket és kiegyensúlyozottak tudjunk lenni. Érzelmileg…😊”

👤 SMITH: “Hosszú távon azt vártam hogy az eletemben felmerülő mély, megválaszolatlan kérdésekhez útmutatást /segítséget kapjak, amit csak szakember tud biztosítani, az objektív rálátàs majd kérdésekkel való rávezetésen keresztül. Az önismeret manapság elcsépelten hangozhat, viszont indokolt ha valaki lelki nehézségekkel találja szemben magát ami elég gyakori. Mindenkinek jò szívvel ajánlom Kingát és párját, jòl lehet, ha nem szántam volna rá magam sok év agonizálás után , még most is olyan bonyolult dolgokon agyalnék, amit pár alkalom után végre lassan de biztosan àtértékeltem és tisztább képet kaptam magamròl / a körülöttem történtekről. Nagyon nehéz beismerni magunknak hogy rajtunk áll vagy bukik a lelki békénk, de ha ezt elfogadjuk , minden a jò irányba fog haladni. Én ezt kaptam a közös munkànk folyamán. Örülök hogy egy kedves barátom által rájuk találtam. 
Köszönöm!:)”

👤 MENTA: “Jobban megismertem magam, megbarátkoztam önmagammal, elfogadom és talán már szeretem is magam annyira, hogy nem félek már annyira önmagam lenni, önmagamat adni. Lehet, hogy hosszú idő és kemény munka, sok sírás és szenvedés, de segít a szeretetéhséget és a függőséget oldani, megéri belekezdeni!”

👤 Loretta: “En mar több mint egy eve jarok nevelesi es önismereti tanacsadasra a Kingahoz es meg jo sokaig fogok is. Probaltam elötte mas pszichologusokkal is, de velük sajnos nem müködött a kemia. En a Kinganal is döcögösnek eltem meg a kapcsolatunk elejet, de ugy gondolom, hogy minden kezdet nehez; egy önismereti munka kezdete annal is inkabb. De a kezdeti nehezsegek kesöbb nagyon kifizetödöek lettek, nagyon megeri vegigcsinalni a kezdeti nehezsegeket. Egyik problema megoldasa sem kikövezett ut. A köveket az utamhoz nekem kellett kiasnom es a Kinga volt es most is a terkepem ehhez! En a psziches a szabadsagomat kaptam vissza. Az erzest, hogy en iranyitom az eletem es az törtenik amit engedek megtörtenni, ez szamomra egy csodas felismeres volt. Ez is! Ha te is a fejedben elasott kincsekre vadaszol, akkor batran ajanlom a Kingaekat!”

👤 László: “Minden ember életében vannak mélypontok ,tragédiák! Hirtelen balesetek amely során elvesztünk valakit vagy valamit ! Ilyenkor újból felkell építenünk magunkat életünk romjaiból ! Hiába érzed magad erősnek ez egyedül nem megy !Évek múlva üt vissza, ha most nem is érzed ! Meg kell ismerned önmagad és a határaid !Nehéz a helyes útra vissza találni van aki az alkoholba ,vagy mint én a munkába menekül ahelyett, hogy szembenézne önmagával ! Meg kell tanulnunk segítséget kérni ,mert sajnos sokszor szégyelljük a problémát elmondani ! Ilyenkor kell egy szakértő kéz amely vissza tud emelni a szintedre és vissza állítani a megtépázott önbecsülésedet ! Tarts szünetet,ülj le ,mielőtt az élet ültet le ! Hajlamosak vagyunk azt hinni,hogy csak mással történnek a bajok ! Sajnos nem! Beszéld ki a problémát magadból egy hozzáértő szakemberrel !
Én mertem segítséget kérni és ennek is köszönhető, hogy még itt vagyok ! 
Egy tüdőrák túlélő !”

👤 TNDE: “Sokat segített saját magam és félelmeim felismerésében”

👤 Sunflower: “Nekem rengeteg mindent adott a terápia: kivételes kedvességet, ritka nagy türelmet, de bizony azért gyakran iszonyatosan mély, letargiás állapotokat is, miután rájöttem az elkövetett hibáimra, a személyiségem nem kellemes területeire és mindezekkel képes voltam szembesíteni önmagamat. Ráadásul mindezeket hangosan ki is mondani, még nehezebbekké tették mindezt, nem ritkán napokig gyötrődtem is miattuk. Persze nyilván mindenki másképp éli meg az önismeret nehéz útját – nálam ez így történt.
És mindezek ellenére mégis azt gondolom, megérte, legfőképpen azért, mert bizonyos kapcsolataim más emberekkel nagy részt tisztázódni tudtak. Plusz megismerhettem a terapeutám személyében egy valóban empatikus, igazi segítőt.
Én személy szerint mindenkinek javasolnám, hogy forduljon hozzájuk segítségért – persze ha úgy érzi, hogy eljött az a pont, amikor már nem képes egyedül megbírkózni bizonyos élethelyzetekkel, de hozzáteszem, hogy fel kell készülni arra, hogy egy ilyen jellegű terápia nem feltétlenül csupa móka és kacagás, szóval tudni kell róla, hogy egyik oldalon pozitív energiákat ad, de a másikon rengeteget el is vesz.
Viszont előbb-utóbb így lesz egyenlő a mérleg nyelve. ☺️”

👤 Anna: “Sikerült a múlt “ragacsàból”kilépni,elengedni.A megerősitések révén erőt kaptam,így jobban tudom építeni a jövőmet.A gyerekeim vissza kaptàk a mosolygós,erős anyukàjukat.Ajànlani tudom mindenkinek!Nem szabad gondolkodni rajta ,csak belevàgni minél előbb 🙂”

👤 Dina: “Először is kezdeném úgy, hogy soha életemben nem gondoltam hogy Pszichológus segítségre lesz szükségem. Én fulladással, nehézlégzéssel, panikrohamokkal küzködve kerestem fel Kingát, és a legjobb döntésem volt. Sajnos igen az élet produkál olyan helyzetet, ahol egy ilyen segítség nagyon is fontos tud lenni az ember életébe.
Azt gondoltam hogy vannak barátaim van anyukám, párom akikkel mindent megbeszélünk és tudnak segíteni, tanácssal ellátni. De ez nem igaz. 
Az embernek a gyökerekig kell visszamennie ahhoz, hogy észbe kapjon, rájöjjön, mi az amivel dolgoznia kell, amit elnyomott, vagy nem mert kimondani egy egy szituációban, ezalatt értem magànéleti, munka,gyerek problémákat. 
Kinga mindenre rávilágított, hihetetlen fejlödés volt számomra. Ma már kiállok magamért, az igazamért, munkàban, maganéletben egyaránt, nem folytok magamba semmit és nem nyelem a sok sok dühöt, ezàlltal betegitve a testet.
Mindenkinek tanácsolom, aki bármilyen pszichés, testi, lelki vagy akárcsak önismereti tanácsadásra van szüksége Kinga személyében a segitség meglesz.
Én nekem kb 3 hónap terápiam volt, és nem tudok elég hálás lenni, amit végigcsinált velem! Más ember lettem, és máshogy tekintek dolgokra és tudatosan kezelek helyzeteket, egyszerűen Tisztelem magam! Köszönöm mégegyszer Kinga 🙏❤️ “

👤 Kata:Ne fèljen,vàgjon bele. Mindenhol,mindenkinèl lehetnek problèmàk ès be kell làtni nèha igenis kell segítsèg.Nekem igazàbòl sok jó tanàcsot kaptam,megnyugtató beszèlgetèseket.”

%d bloggers like this: